"سرگذشت نان"
***اصلی ترین ماده غذایی نان است.***
مراحل تهیه نان:
ابتدا کشاورز گندم را میکارد،پس از مدتی آن را برداشت میکند.در آسیاب گندم را آرد میکنند.با آرد خمیر درست میکنند و در مرحله آخر با خمیر نان درست میکنند.
روش درست کردن خمیر:
1-دستی و سنتی.
2-بادستگاه مخلوط کن.
روش های پخت نان:
1-در تابه.
2-درتنور.
3-با ماشین.
4-سنتی و دستی.
مدت زمان پخت نان به عوامل زیر بستگی دارد:
1-نوع آرد.
2-میزان فشردگی خمیر.
3-میزان آب.
***بهترین روش برای نگه داری نان در فریزر است.***
برای صرفه جویی در مصرف نان:
1-به اندازه مصرف روزانه نان بخریم.
2-نان را در فریزر نگه داریم.
انواع آسیاب:
1-آسیاب دستی.
2-آسیاب بادی.
3-آسیاب آبی.
4-آسیاب برقی.
***قدیمی ترین آسیاب،آسیاب دستی میباشد.***
***سریع ترین آسیاب،آسیاب برقی میباشد.***
***وقتی گندم ها را به آرد تبدیل کردند،آن ها را در بسته کوچک کتانی یا کاغذی و یا در سیلو نگه میدارند.***
شرایط نگه داری آرد در سیلو:
1-سیلو ها باید بدوم بو و حشره باشند.
2-سیلو دارای تهویه باشد.
3-از نور و گرما در امان باشد.
سلام...بسیار عالی بود..خیلی ممنونم.