آموزش ابتدایی

مطالب درسی ابتدایی

آموزش ابتدایی

مطالب درسی ابتدایی

آخرین نظرات

"سرگذشت نان"

***اصلی ترین ماده غذایی نان است.***

مراحل تهیه نان:

ابتدا کشاورز گندم را میکارد،پس از مدتی آن را برداشت میکند.در آسیاب گندم را آرد میکنند.با آرد خمیر درست میکنند و در مرحله آخر با خمیر نان درست میکنند.

روش درست کردن خمیر:

1-دستی و سنتی.

2-بادستگاه مخلوط کن.

روش های پخت نان:

1-در تابه.

2-درتنور.

3-با ماشین.

4-سنتی و دستی.

مدت زمان پخت نان به عوامل زیر بستگی دارد:

1-نوع آرد.

2-میزان فشردگی خمیر.

3-میزان آب.

***بهترین روش برای نگه داری نان در فریزر است.***

برای صرفه جویی در مصرف نان:

1-به اندازه مصرف روزانه نان بخریم.

2-نان را در فریزر نگه داریم.

انواع آسیاب:

1-آسیاب دستی.

2-آسیاب بادی.

3-آسیاب آبی.

4-آسیاب برقی.

***قدیمی ترین آسیاب،آسیاب دستی میباشد.***

***سریع ترین آسیاب،آسیاب برقی میباشد.***

***وقتی گندم ها را به آرد تبدیل کردند،آن ها را در بسته کوچک کتانی یا کاغذی و یا در سیلو نگه میدارند.***

شرایط نگه داری آرد در سیلو:

1-سیلو ها باید بدوم بو و حشره باشند.

2-سیلو دارای تهویه باشد.

3-از نور و گرما در امان باشد.

  • عصمت عابدی کوشکی

نظرات  (۷)

سلام...بسیار عالی بود..خیلی ممنونم.

  • یک بنده خدایی
  • عالی بود اطلاعات بسیار خوبی بود و خیلی هم درست بود

     

    عالی بود مرسی از شما 

    لب ربطی

    عالیه مطلب هاتون

    عالی بود.ممنون استفاده کردیم من معلم دوم ام.
    Great.
    Tanx a lot
    بسیار عالی بود ممنونم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی